holland   2015-10-17_RGmad_øve_pølse+tærtePølseTærte-37      

I år prøver Rømeregård noget nyt! I forbindelse med den anden centerlejruge lancerer vi et uge langt madlavningskursus for trops-, senior, rover eller lederpatruljer. Har I lyst til et ordentligt skud inspiration om madlavning i det fri eller lyst til at lære nye teknikker så kom med på centerlejr på Rømeregård. Vi forbereder en sjov og lærerig lejr med masser af gode oplevelser, hygge og naturligvis god mad.

Og hvem kan så deltage? Det kan alle trops-, senior-, rover-, eller lederpatruljer (fra ca. 13 år og op). Vi sigter mod at der skal være udfordringer og gode oplevelser for alle patruljer uanset kunnen. Dog er det en betingelse at tropspatruljer har mulighed for at have en leder med (i hvert fald til visse aktiviteter).

Konceptet er meget løseligt at vi forbereder mindst 20 vidt forskellige fede madoplevelser, og at vi i samarbejde med hver patrulje laver et program bestående af mindst 10 oplevelser som passer netop til jer. Det er tanken at der er fuldt dagsprogram fra mandag morgen til fredag aften, og at søndagen inden og lørdagen efter bruges til at opbygge samt nedbryde lejr. Derudover satser vi på masser af god stemning og plads til at hygge sig både i patruljen og sammen med de andre deltagere.

… Og hvad kan du så prøve. Tja det kommer efterhånden som staben får afprøvet og smagt på maden. Du kan følge dette link, for at finde en liste der bliver løbende opdateret.

… Du kan også følge vores blog her.

Læg mærke til at kurset kører samtidigt med centerlejren. Der er derfor mulighed for at erstatte et par madoplevelser med oplevelser fra den “almindelige” centerlejr. Vil I afsted på gruppesommerlejr er det også en oplagt mulighed for at give de ældste en super fed oplevelse, samtidig med at man stadig kan mødes hele gruppen om et lejrbål eller over morgenmaden et par gange i løbet af ugen.

med spejderhilsen: Lisbeth Birkelund, Nanna Dejgaard, Kirstine Rønne, Heidi Schultz, Jesper Schultz, Søren Bang Achton, Morten Bastue, Martin Birkelund og Filip Rønne

Praktisk info

tid: 3.-9. Juli

sted: Rømeregård og alle mulige andre lokale steder på Bornholm

pris: 1200 kr per spejder (det er inklusiv ophold på Rømeregård samt alle måltider)

Kontakt: Filip (filipmr [a] hotmail.com)

 

2015-10-17_RGmad_øve_pølse+tærtePølseTærte-43   2015-10-17_RGmad_øve_pølse+tærtePølseTærte-39