Patruljetur for Hafnia og Bornholms distrikter

Patruljetur for Hafnia og Bornholms distrikter

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 17/05/2019 - 19/05/2019
Hele dagen

Kategori

Tilmeldte


Patruljetur 2019 for Hafnia og Bornholms distrikter

 

Smag lige på det! En hel weekend afsted som patrulje uden ledere. Og læg så oveni at I har muligheden for at dele denne oplevelse med andre patruljer der også er på tur. Det er hvad I har mulighed for at deltage i på Rømeregård spejdercenter i St. Bededagsweekenden (17-19 maj).

Hafnia og Bornholms distrikt er gået sammen om at lave en lejr der kun kan blive sjov. Det er nemlig patruljerne selv der bestemmer – det hele 🙂

Program: 

Fredag. 08:40 Afrejse København H (for de Københavnske spejdere). 12:00 Ankomst til Rømeregård og fælles frokost.

Hvis I har lyst så tænder staben et lejrbål, men det er selvfølgelig jer der bestemmer om I har lyst til at deltage.

Lørdag. Her er der fri lej. Forstået på den måde at vi håber at I selv vil have planlagt og taget noget program med hjemmefra. I er selvfølgelig velkommen til at spørge staben om der materialer I kan låne.

Der vil også være tre stabs-arrangerede aktiviteter I kan vælge at deltage i, hvis I ikke har fået taget program med hjemmefra: O-løb, kage/brødbagning eller stenslibning.

Søndag. 10:30 afgang Rømeregård. 13:00 ankomst København H

 

 

Mad

Staben sørger for at købe ind til mad. Hver patrulje får et køleskab. Her vil alle madvarer være i når I ankommer. I bestemmer selv hvad I spiser hvornår. Morgenmad og Frokost er på klassisk spejdermanér havregryn/cornflakes samt rugbrød. Derudover vil der være lidt eftermiddags og aftenssnack. Endelig skal I selvfølgelig selv lave mad over bål. Vi tilbyder tre forskellige menuer:

  • Spaghetti Bolognese (i gryde på bål)
  • Burger (på grillrist over bål)
  • Pizza (i patruljens egen jordovn)

Stab

Samme weekend som patruljeturen er der arbejdsweekend på Rømeregård. Det betyder at der er masser af voksne at komme i kontakt med hvis det bliver nødvendigt. Patruljerne vil dog holde lejr oppe på lejrpladsen ca 300m væk og tanken er at man som patrulje på tur klarer sig selv, og har det sjovt med det man har planlagt hjemmefra, samt ikke mindst hygger sig i patruljen og med de andre deltagende patruljer.

Praktisk

Medbring: Da I skal sove uden skal patruljen selv medbringe telt. For de københavnske spejdere vil der være mulighed for at låne en af Rømeregårds 6 patruljekasser. Der er masser af rafter på Rømeregård til lejropbygning, og også en del besnøringsreb.

Hvem kan deltage? Patruljeturen er som udgangspunkt for trops/seniorpatruljer der har lyst til at tage afsted uden leder.

Må din leder deltage? Hvis man som leder gerne vil være med på rejsen skal man være velkommen til det. Vi opfordrer dog til at man ikke sover hos patruljen, og ikke deltager i patruljelivet. Til gengæld kan man så deltage i vores super hyggelige arbejdsweekend i stedet. Tilmelding på: http://www.roemeregaard.dk/?event=arbejdsweekend-st-bededagsferien-foraaret-2019

Pris: Det koster 200 kr per spejder at deltage. Det dækker mad og ophold. Transport til centeret organiseres og støttes af Hafnia distrikt for deres medlemmer. Det betyder at du ikke selv skal betale for din transport 🙂

Tilmelding: Kommer til at foregå via spejdernet.dk, og kommer forhåbentligt snart i luften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *