Arbejdsweekend St. Bededagsferien foråret 2019

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 16/05/2019 - 19/05/2019
Hele dagen

Kategori

Tilmeldte

  • Jesper Balle
  • Tobias Bredholm
  • Jes Hansen


Så er det tid til den næste arbejdsweekend på Rømeregård. Det kommer til at foregå i weekenden d. 17.-19. maj altså i st. Bededagsferien.

Den primære opgave er naturligvis at få taget et nyt stort skridt i renoveringen af stuehuset. Vi er allerede nået langt. Gulvet er lagt, gips på loft og vægge sat op, el er etableret, varmepumpe opsat og vinduerne skiftet. Der mangler stadig at blive skiftet en dør, afblændet en anden, lidt gips her og der, vinduesinddækning, paneler, samt en masse spartling og maling. Endelig er der en række andre opgaver, fra maling og kalkning til brændeflækning.

——————————————————————-

Praktiske detaljer:

Tilmelding: Lige her på siden 🙂

For at tilmelde dig skal du vælge hvor mange du vil melde til og trykke på register. Derefter udfylder du bare formularen og trykker send. Systemet burde sende en mail, så hvis du modtager den er du tilmeldt.

Pris: Transport og mad er gratis. Skal vi have mere end et par øl fredag eller lørdag aften, skal vi nok selv give lidt … Eller tage en øl eller en flaske vin med hjemmefra.

Hvordan kommer jeg til Bornholm: Jes arrangerer fællestransport fra København i fælles lejet bus. Alternativt kan du også fylde en bil og tage afsted på den måde. Uanset hvad, så kontakt Jes, så koordinerer han.

Hvad skal jeg medbringe: Malertøj, tøj til at være ude at arbejde i, sovepose, lagen (vi sover indenfor), evt. arbejdshandsker. Har du værktøj som du tænker det kunne være relevant at tage med er du også velkommen til det. Der er sengepladser til alle.

Spørgsmål: Har du spørgsmål så vær velkommen til at skrive en mail (jes-hansen@hotmail.com), eller ringe på 50737131 (JEs)

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *