Arbejdsweekend St. Bededagsferien foråret 2018

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 26/04/2018 - 29/04/2018
21:00 - 16:30

Kategori Ingen Kategori

Tilmeldte

  • Filip Rønne
  • Jane Lunau


Så er det tid til den næste arbejdsweekend på Rømeregård. Det kommer til at foregå i weekenden d. 26.-29. april, altså i st. bededagsferien.

Den primære opgave er naturligvis at få taget et nyt stort skridt i renoveringen af stuehuset. Vi er allerede nået langt. Gulvet er lagt, gips på loft sat op, el er etableret, varmepumpe opsat og vinduerne skiftet. Så nu skal vi pudse skorstenen op, samt ikke mindst lave nye indervægge. Derudover skal vi opsætte lydisolering i spisesalen. Endelig er der en række andre opgaver, fra maling og kalkning til brændeflækning.

——————————————————————-

Praktiske detaljer:

Tilmelding: Lige her på siden 🙂

For at tilmelde dig skal du vælge hvor mange du vil melde til og trykke på register. Derefter udfylder du bare formularen og trykker send. Systemet burde sende en mail, så hvis du modtager den er du tilmeldt. Hvis noget ikke virker så send bare en mail direkte til Filip: filipmr@hotmail.com

Pris: Transport og mad er gratis. Skal vi have mere end et par øl fredag eller lørdag aften, skal vi nok selv give lidt … Eller tage en øl eller en flaske vin med hjemmefra.

Hvordan kommer jeg til Bornholm: Filip arrangerer fællestransport fra København i biler. Hvis tiderne ikke passer dig, er du velkommen til at bestille billet selv i stedet. Men koordiner lige med Filip alligevel.

Hvad skal jeg medbringe: Malertøj, tøj til at være ude at arbejde i, sovepose, lagen (vi sover indenfor), evt. arbejdshandsker. Har du værktøj som du tænker det kunne være relevant at tage med er du også velkommen til det. Der er sengepladser til alle.

Spørgsmål: Har du spørgsmål så vær velkommen til at skrive en mail (filipmr@hotmail.com), eller ringe på 22549885 (Filip)

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *